FAQ AMAZING ASIA FESTIVAL KEMPEN

Hier vind je de antwoorden op vaak gestelde vragen!

Hoe kan ik Amazing Asia Festival Kempen bereiken?

Je bereikt Amazing Asia Festival via de E313, afrit Geel Oost.

Wanneer je de autostrade verlaat, kan je gewoon de bordjes volgen om de parking te vinden. De parking is op wandelafstand van het terrein.

Je kan ons vinden op het volgende adres: Kanaalweg 6, Laakdal

Wat is er allemaal te doen op Amazing Asia Festival?

Heel simpel: er is veel te doen! Er is een podium vol dans- en muziekoptredens, een officieel Muay Thai gala, vele streetfood standjes, Thaise massages en een beach bar. Nog geen genoeg van gekregen van de Aziatische cultuur? Ga dan ook nog wat inspiratie op doen in de travel corner.

Wat kan ik allemaal eten en drinken op het festival?

Op Amazing Asia Festival draaien meer dan 30 eetstanden van Aziatische restaurants van over heel Vlaanderen op volle toeren. Je kan een verscheidenheid aan Aziatische gerechten vinden. Probeer ze zeker allemaal uit, je zal versteld staan van alle heerlijke smaken. Daarnaast voorzien wij een grote bar waar je terecht kan voor een lekker Singha biertje of iets fris. Op ons strand vindt je ook nog een cocktailbar. Alles is voorzien om voor een culinair overgoten dag te zorgen!

Kan ik nog ergens gaan feesten na het festival?

Natuurlijk! Op zaterdag 11 september vanaf 19.00 uur tot middernacht zal onze afterparty "One night in Bangkok" plaatsvinden op de festivalsite. Deze afterparty zal doorgaan bij onze cocktailbar, aan het strand. Onze DJ zal jullie voorzien van de nodige deuntjes om jullie dansbeentjes los te gooien. Uiteraard is deze afterparty ook volledig gratis!

Is er een toegangsprijs te betalen?

Amazing Asia Festival is gratis! Wel stimuleren we elke bezoeker om een bijdrage van minimum 1 euro per persoon te leveren voor het goede doel, Bamboo School Thailand.

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Bij onze bar en onze cocktailbar betaal je met bonnen, aan al de eetkraampjes betaal je met cash. Je kan de drankbonnetjes betalen met cash of met Payconiq, er is geen bancontact aanwezig.