Achtergrond website.png

FAQ AMAZING THAI FESTIVAL LEUVEN

Hier vind je de antwoorden op al je vragen! Vind je het antwoord niet, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij zijn altijd bereikbaar voor een extra woordje uitleg!

BEREIKBAARHEID LEUVEN

Adres festival: Kardinaal Mercierlaan 46, Leuven

Parking: Kapeldreef 60, Leuven

Met de auto: Je bereikt het festival via de E314, afrit 15 Leuven.

Komende vanuit Hasselt, neem je afrit 15 op de E314. Je rijdt rechtdoor tot aan de ring. Op je route naar de ring passeer je 3 verkeerslichten waar je telkens rechtdoor rijdt. Eenmaal aan de ring, sla je rechts af (net voor de lichten). Je volgt de ring in deze richting en ziet vanzelf het stadion verschijnen aan je rechterkant.

Komende vanuit Antwerpen neemt u de E19 richting Brussel. Vervolgens neemt u de Brusselse ring richting de E40. U volgt de E40 tot de kruising met de E314. Deze volgt u tot de eerste afslag, afslag 15 Leuven. Eenmaal af de autostrade rijd je altijd rechtdoor tot aan de ring. U passeert 3 verkeerslichten voordat u de ring bereikt. Net voor de vierde lichten slaat u rechts de ring op. U ziet vanzelf het stadion verschijnen aan uw rechterkant.

WELKE GERECHTEN WORDEN GESERVEERD OP AMAZING THAI FESTIVAL?

Op Amazing Thai Festival draaien meer dan 30 eetstanden van Thaise restaurants van over heel Vlaanderen op volle toeren. Je kan een verscheidenheid aan Thaise gerechten vinden, zowel alle gekende gerechten maar ook minder gekende. Probeer ze zeker allemaal uit, je zal versteld staan van alle heerlijke smaken.
Daarnaast voorzien wij een grote bar waar je terecht kan voor een lekker Singha biertje, een smakelijke Mai Thai cocktail, heerlijke wijntjes en uiteraard ook de nodige waters en frisdranken. Alles is voorzien om voor een culinair overgoten dag te zorgen.

IS ER EEN TOEGANGSPRIJS TE BETALEN?

Amazing Thai Festival is gratis! Wel stimuleren we elke bezoeker om een bijdrage te leveren voor het goede doel, Bamboo School Thailand. Aan het einde van de dag zullen wij alle donaties optellen en verdubbelen wij als organisatie graag het bedrag dat geschonken wordt aan dit opvangcentrum en school voor weeskinderen.

WAT IS ER TE BELEVEN OP HET FESTIVAL?

Kom op tijd en blijf lang genoeg. Er is zoveel te beleven!

Singha Stage

Vanaf 10 uur start het event. Dan wordt het officiële startschot gegeven door de organisatie, de burgemeester van Leuven en de Ambassadeur van de Thaise Ambassade in België.

Vervolgens kan je doorheen de dag genieten van dans, muziek en boks demonstraties.

1) DANS - Thaise klassieke dansen worden uitgevoerd door professionele Thaise danseressen in kleurrijke en originele klederdracht.

2) MUZIEK - Verschillende live-bands wisselen elkaar af en brengen een mix van lokale muziek en dansmuziek, alsook de typische Thaise hits.

3) Boxing Zone - In de Boxing Zone zetten we een boksring op en kan je op geregelde tijdstippen échte Muay Thai gevechten meemaken. Tijdens het festival organiseren we een officieel boksgala. Verwacht je dus aan echte en spannende kampen!

4) Food Court - Het culinair genot vind je op onze Food Court. Hier verzamelen we alle standhouders die de verschillende smaken uit Thailand naar België brengen.

Doorheen de dag organiseren we hier ook diverse demonstraties en workshops zoals fruitsnijkunst, parasol schilderen, ...

5) Travel Corner - De smaak van Thailand te pakken?

Laat je verder inspireren door de mooiste plekjes in Thailand en de rest van Azië. Onze partner reisorganisatie UniTrips zorgt voor onvergetelijke Azië-ervaringen. Zij werken rondreizen uit op maat, van je vlucht tot je cocktail op het strand. Je reis begint hier op de Amazing Thai Festival.