top of page
Achtergrond Asia Website (1)_edited.png

Kids Temple

Stap binnen in de magische wereld van 'Kids Temple' op ons betoverend Aziatisch festival, waar kinderen een speelparadijs vol avontuur en vreugde ontdekken! Dit is dé bestemming waar jonge ontdekkingsreizigers kunnen genieten van een onvergetelijke dag vol plezier en vermaak.

 

Van stuiteren op het kleurrijke springkasteel tot zwieren op de zweefmolen, creativiteit tijdens knutselsessies en glinsterende glittertattoos, er is voor elk kind en elke kleine kunstenaar iets magisch te beleven.

 

Op zondag bereikt de festiviteit haar hoogtepunt met de verbluffende 'Loco Kids Disco' - een bruisende show vol muziek, dans en vrolijkheid die kinderen betovert en ouders doet glimlachen. Maar dat is nog niet alles! Kinderen kunnen hun idolen ontmoeten tijdens een speciale meet&greet met iconische figuren zoals Pikachu, Doraemon, Super Mario, Giant Panda en Giant Tiger, waardoor ze herinneringen creëren die een leven lang meegaan.

 

Kom en sluit je aan bij ons voor een dag vol lachende gezichten, onvergetelijke momenten, sprankelende harten en eindeloos plezier voor het hele gezin!

Kids Bracelet

Vraag bij de kassa of bij de tokens naar een witte Kids Bracelet.

Deze kost slechts 10 euro.

Hij geeft recht op een hele dag non stop plezier op de zweefmolen en springkasteel & laat je een kleurrijk gezichtje tekenen of een stoere party tattoo. 

bottom of page